1. Webshop szerződés

A virtuális megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak e-mail által történő visszaigazolásával, a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre a:

Üzemeltető: Bormental Doktor Kft
Adószám: 22614546-2-41
Székhely: 1016 Budapest, Derék u. 5-7.
Tel./fax: +3630 914 2356
E-mail: ambassador@bolgarborok.hu
Web: www.bolgarborok.hu
Bankszámlaszám: 10918001-00000068-71380007

Ügyvezető: Rossen Tkatchenko

mint Szállító,

valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Vevő megrendelését 1 munkanapon belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük, a visszaigazolást minden esetben várja meg. Kollégáink ellenőrzik a megrendelését, és a visszaigazolásban tájékoztatjuk a kiszállítás vagy személyes átvételi lehetőség időpontjáról. A megrendelt termékeket a visszaigazolásban feltüntetett napon átveheti, vagy a Szállító csomagküldeményként kézbesíti a megadott szállítási címre. Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Mindig a megrendelés leadásakor az online áruház felületén meghirdetett vételárak és szállítási költségek az irányadóak.

2. Web-áruházunk

Web-áruházunkban regisztráció után rendelhet. Kérjük figyelembe venni, hogy 18 éven aluliak nem léphetnek be a Web-áruházunkba.

Minden terméknek a bruttó (ÁFA-val terhelt) árát tüntetjük fel.

A termékek megrendelése regisztrációhoz kötött. A termékek mellett található kosárra kattintva megjelenik egy panel, ahol meg kell adnia e-mail címét és jelszavát. Ezzel megtörténik a bejelentkezés. Ha rendelni szeretne, akkor meg kell adnia nevét, telefonszámát, irányítószámát, a város nevét, utca nevét, házszámot. Amennyiben a szállítás és a számlázási cím eltér egymástól, lehetőség van azokat külön-külön is feltüntetni.

A Szállító köteles az utánvéttel vagy saját szállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa elküldött Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni. A Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Ha a megrendelés előrefizetéses, akkor kérésre az átvételt igazolni.

Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a helyi bíróság hatáskörébe tartozó ügyben a Budai Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

Bormental Doktor Kft. munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a Vevő érdekeinek maximális figyelembevételével járnak el.

Kérjük, ha szolgáltatásainkkal vagy a termékek minőségével problémája merül fel, szíveskedjen a fenti emailcímen a cég ügyvezetőjének jelezni azt a probléma mielőbbi és az Ön érdekeinek is megfelelő rendezése érdekében.

Termékeinket a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő szavatossági feltételekkel hozzuk forgalomba, a termékek speciális jellegét figyelembe véve és a Bor-törvény és végrehajtási rendeleteit betartva.

A megrendelő a termék átvételétől számított 8 napon belül a szerződéstől elállhat, indoklás nélkül. Az elállás szándékát elektronikus úton (e-mailben) kell bejelenteni. Az elállás miatt a visszaszállítás költsége a vevőt terheli. A Szállító a vételárat visszatéríti (legkésőbb 30 napon belül) a már kibontott palackok értékével csökkentve. Természetes parafadugós termékek esetén dugóhiba miatt a hibás terméket cseréljük.

A csomagolás díja a szállítási költségben benne foglaltatik. Bormental Doktor Kft. törekszik arra, hogy a megrendelt termékek sértetlenül kerüljenek a Megrendelő tulajdonába, így a termékeket a lehető leggondosabban, a terméknek megfelelő módon csomagolja (boroskarton, buborékfólia).

A borok szállítása és a szállítási költség a következőképp alakul (az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák):

Szállítási feltélelek:

A személyes átvétel INGYEN, akár egy órán belül - egyeztessen időpontot!

Házhozszállítási költségek (Magyarország egész területe)
Bruttó 20,000 Ft alatti rendelésnél 3,000 Ft per rendelés
Bruttó 20,000 Ft fölötti rendelésnél INGYEN
Fizetés - készpénzben utánvét, vagy előre banki átutalással a következő UniCredit bankszámlánkra:
IBAN: HU80 10918001-00000068-71380007

Egyedi kérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal

Tel./fax: +3630 914 2356
E-mail: ambassador@bolgarborok.hu

A szállítás illetve a várható megérkezés előtt telefonos egyeztetés történik a vásárlóval.